Ahoy Rotterdam breidt de komende jaren aanzienlijk uit

ahoyInternationaal congrescentrum, muziekzaal en theater onderdeel van Hart van Zuid

Op 1 november 2013 maakte de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bekend dat Ahoy Rotterdam de komende jaren een forse uitbreiding ondergaat met een (inter)nationaal congrescentrum, muziekzaal en theater/auditorium. Daarnaast krijgen de Beurs- & Evenementenhallen van Ahoy te maken met een grootschalige modernisering en zijn in de plannen ook een naastgelegen bioscoop en hotel meegenomen. Dit alles maakt onderdeel uit van de integrale visie ‘Hart van Zuid, plek om te blijven’, waarmee Ballast Nedam de aanbesteding gebiedsontwikkeling Hart van Zuid heeft verworven. De totale realisatie van het project heeft een looptijd van 20 jaar, die gefaseerd zal geschieden. http://www.ahoy.nl/over-ahoy/nieuwsberichten/ahoy-rotterdam/ahoy-rotterdam-breidt-de-komende-jaren-aanzienlijk-uit

Geplaatst in Perspectief.